Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.05.2021.

08:15

"Sudija da objasni neke stvari – nije bio nijedan od tri penala" VIDEO

Legenda Juventusa i proslavljeni italijanski reprezentativac Alesandro Del Pjero osvrnuo se na dešavanja u "Derbiju d'Italija" između Juventusa i Intera.

Izvor: SS

Autor: SS

EPA/CLAUDIO PERI

Torinski klub je slavio rezultatom 3:2 u meču koji je obeležio sudija Đanpaolo Kalvareze sa dosuđena tri penala i jednom spornom odlukom kod autogola Đorđa Kjelinija.

Uprkos tome što je na kraju njegov bivši klub izborio pobedu nad najvećim rivalom i ostao je u trci za Ligu šampiona, Del Pjero je bio kritički nastrojen.

Prema njegovom mišljenju, nijedan od tri dosuđena penala nije postojao

"Mislim da bi sudija trebalo da izađe i objasniti određene stvari", rekao je Del Pjero za "Skaj Sport Italija" i osvrnuo se na poslednji koji je Juventusu doneo pobedu:

"Pre će biti da je Kvadrado pokušao da napravi kontakt, Perišić nije učinio ništa. Da budem iskren, mislim da nije bio nijedan od tri kaznena udarca".

Mnogi su mišljenja da je Kalvareze dodelio penal Juventusu u toj situaciji jer je prethodno dodelio gol Interu posle gledanja VAR snimka, a nije trebalo.

Procenite sami sve situacije sa ovog derbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve