Читај ми!

Bjelica dobio i iskoristio šansu, povratak Lebrona u pobedi Lejkersa

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Bjelica posle dužeg perioda vremena dobije je priliku da igra Majmiju, u meču koje je Hit izgubio od Milvokija rezultatom 122:108. Kompletni Lejkersi slavili u Indijani i ostali u trci za direktno mesto u plej-ofu.

Posle serije mečeva u kojima mu trener Erik Spolstra nije davao šansu, sinoć je "Beli" počeo u petorci "vreline" na mestu Džimija Batlera.

U igri je proveo 20 minuta postigavši 11 poena (5-3 šut za tri poena), a imao je četiri skoka i četiri asistencije, ali je njegov tim izgubio od Baksa, sa kojima će se verovatno i sastati u prvoj rundi doigravanja.

Kendrik Nan je sa 31 poenom bio najbolji kod Majamija, dok su Bakse do trijumfa vodili Kris Midlton i Brin Forbs sa po 21 poenom.

Los Anđeles Lejkersi su pobedili su Indijanu 122:115, u duelu u kojem su se na parkleti vratili i porva zvezda tima Lebron Džejms, i prvi plejmejker ekipe Denis Šruder.

Džejms je posle šest utakmica odsustva zbog povrede postigao 24 poena, a najefikasniji je bio Entoni Dejvis sa 28 poena. U redovima Pejsersa bolji od ostalih bio Karis Levert sa 28 poena.

Poput Lejkersa, konačno su kompletni bili i njihovi glavni konkurentin sa Istoka - Bruklin Netsi.

Kevin Durent, Kajri Irving i Džejms Harden su posle tri meseca ponovo bili zajedno na terenu u dresu Netsa, koji su bez većih problema savladali Čikago 105:91.

Kajri Irving je bio najuspešniji sa 22 poena, Kevin Durent se poprilično ispormašivao i ubacio svega 12 poena, dok je Džejms Harden upisao po pet poena i skokova.

Crnogorski košarkaš u timu Bulsa Nikola Vučević imao je dabl-dabl učinak od 10 poena i 11 skokova.

Ove sezone sjajni Njujork bio je bolji od Šarlota sa 118:109, i to posle produžetka. Niksi su ovim trijumfom ostali u trci za četvrtu poziciju u Istočnoj konferenciji, koja bi im omogućila prednost domaćeg terena u prvoj rundi plej-ofa.

Najzaslužniji za trijumf Niksa bio je Džulijus Rendl sa tripl-dabl učinkom - 33 poena, 13 asistencija i 10 skokova. Najbolji strelci kod Hornetsa bili su Bridžis i Grem sa po 25 poena.

Rezultati:

Bruklin - Čikago 105:91,
Indijana - L.A. Lejkers 115:122,
Njujork - Šarlot 118:109,
Minesota - Boston 108:124,
San Antonio - Finiks 103:140,
Milvoki - Majami 122:108

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво