Samed Baždar (©MN Press)
Samed Baždar (©MN Press)

Stanojević hvalio Baždara i otkrio da je Suma neizvestan za finale Kupa

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.05.21. | 19:43

Partizanov vezista i dalje povređen

Sigurnih 3:0 u finišu duela sa Voždovcem omogućili su Aleksandru Stanojeviću da u 80. minutu šansu pruži 17-godišnjem Novopazarcu, Samedu Baždaru.

Mladi napadač, koji je ove sezone u kadetskoj konkurenciji postigao 39 golova u 33 utakmice, uz 18 asistencija, našao se u prilici u 84. minutu, ali je Stefan Hajdin bio jači u duelu. Bio je aktivan u još nekim situacijama pred golom Zmajeva i zaslužio pohvale trenera Aleksandra Stanojevića posle meča.

Izabrane vesti

"Svaka mu čast, to je njegova zasluga- Bio je na pripremama, pokazao se i, evo, debitovao je. Od njega zavisi sve, ne možemo nikoga da guramo na silu, ko zasluži - igraće", istakao je Stanojević posle pobede 3:0.

Mladi Baždar sigurno će ovaj vikend zauvek pamtiti zbog debija za crno-bele, a mogla bi da ga upotpuni titula u kadedskoj selekciji u nedelju.

"Presrećan sam, za ovo sam živeo i radio tolike godine. Neću stati na ovome, idemo dalje", najavio je.

Dodao je Baždar da su mu mnogo pomogle pripreme s prvim timom prošlog januara i otkrio je šta su mu saigrači rekli posle utakmice sa Voždovcem.

"Cela ekipa je čestitala, uvek pružaju podršku mladim igračima. Poželeli su mi sreću i rekli 'samo lagano mali, sve će doći na svoje'".

Za duel sa Zmajevima Stanojević je u timu planirao Sejdubu Sumu, ali je otpao zbog povrede.

"Suma još nije zalečio povredu, požalio se juče na treningu, bio je planiran da igra. Videćemo da li će biti spreman za naredne utakmice", objasnio je Partizanov strateg, što znači da je vezista iz Gvineje neizvestan za finale Kupa protiv Crvene zvezde, 25. maja.





tagovi

Samed BaždarAleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara