1
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

KAKO SU SE BRAZILCI OGREŠILI O SRBINA: Da li će mu ovo otvoriti vrata naše reprezentacije!?

Objavljeno: 15.05.21 u 16:49

Nije se našao na njihovom spisku.

Selektor nacionalnog tima Dragan Stojković Piksi je pre nekoliko dana objavio da je razgovarao sa Lijankom Vojnovićem. Vojnović je brazilski fudbaler srpskog porekla, te su se ekspresno probudile nade da bi mogao da obuče naš nacionalni dres.

Činjenica da Lijanka nisu uvrstili u spisak selekcije Brazila za OI u Japanu samo je dodatno obradovala navijače Srbije. Povodom toga, Vojnović je uputio oštre reči FS Brazila.

Nije bilo poštovanja za mnogo, mnogo igrača. Krenuli smo da se izgrađujemo od Tulona 2019. godine. Zašto? Mateus Kunja? Ja? Majkon? Bremer, koji dobro igra u Italiji? Zar ne zaslužujemo poštovanje, počeo je Lijanko.

Nastavio je u istom tonu, nabrojao je još nekoliko igrača i obrusio Savezu da ne zaslužuje poštovanje Brazilaca.

Mnogi drugi igrači. David Neres? Pedrinjo? Paulinjo? Fuzato? Nisam ovde da bih skretao pažnju, to meni ne treba. Tu sam da vam kažem da ne zaslužujete poštovanje mnogih Brazilaca, zaključio je Lijanko Vojnović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter