Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo i pljačku: Tukli ukućane da im kažu gde drže novac

Pirotska policija uhapsila je dva mladića, osumnjičena da su ubili starijeg muškarca u Moklištu kod Bele Palanke.
Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo i pljačku: Tukli ukućane da im kažu gde drže novac
Foto: 021.rs
Oni su osumnjičeni da su u petak, oko 22 časa, upali u kuću tog muškarca (70) i njegove sestre (65), opljačkali ih i pretukli. 
 
Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.
 
A.P. (20) i S.S. (25) su, kako se sumnja, iz kuće ukralli više od 300.000 dinara i pobegli, navodi se u saopštenju MUP-a.
 
Mediji navode da su mladići bili maskirani i da su batinama od ukućana iznudili informaciju gde drže novac. Sedamdesetogodišnjak je tokom noći preminuo od zadobijenih povreda, dok je njegova sestra lakše povređena.
 
Meštani navode da brat i sestra važe za imućnije u selu, kao i da su od države dobili novac za parcele koje su im uzete za izgradnju autoputa.
 
Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni mladići su iz Bele Palanke, koji su i kao maloletnici počinili brojna krivična dela.
  • Ja

    15.05.2021 17:16
    Zaključati pa baciti ključ.
  • Krcko

    15.05.2021 16:37
    I kao maloletnici počinili brojna krivična dela.

    Mora da nisu bila mnogo ozbiljna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija