Uhapšeni osumnjičeni za pljačku i ubistvo starijeg muškarca kod Bele Palanke

Vesti 15. maj 202115:06 5 komentara
N1

Pirotska policija uhapsila je dva mladića, osumnjičena da su počinili teško ubistvo u Moklištu kod Bele Palanke. Uhapšeni su osumnjičeni da su upali u kuću starijeg muškarca i njegove sestre, opljačkali ih i naneli im teške telesne povrede. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

A. P. (20) i S. S. (25) su, kako se sumnja, u petak oko 22 časa, upali u kuću muškarca (70) i njegove sestre (65), u Moklištu kod Bele Palanke, pretukli ih, uzeli više od 300.000 dinara i pobegli, navodi se u saopštenju MUP, prenosi RTS.

Sedamdesetogodišnjak je tokom noći preminuo od zadobijenih povreda, dok je njegova sestra zadobila lakše telesne povrede.

Mediji navode da su dvojica maskiranih muškaraca upala u kuću u kojoj živi brati sestra i batinama im iznudili informaciju gde kriju novac.

Meštani navode da brat i sestra važe za imućnije u selu, jer imaju stado ovaca i od države su dobili novac za parcele koje su im uzete za izgradnju autoputa.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su mladići iz Bele Palanke, koji su i kao maloletnici počinili brojna krivična dela.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare