Sedmogodišnja devojčica stradala u požaru, povređene njene tri sestre

U požaru koji je jutros oko 4 sata izbio u porodičnoj kući jedne porodice u Šašincima kod Sremske Mitrovice, staradala je sedmogodišnja devojčica.
Sedmogodišnja devojčica stradala u požaru, povređene njene tri sestre
Foto: 021.rs
Još tri devojčice su zadobila opekotine.
 
Devojčice od pet i devet godina i njihova majka su kolima Hitne pomoći prevezene u Zdravstveni centar u Sremskoj Mitrovici, dok je jedna devojčica stara četiri godine prebačena u Beograd u Institut za majku i dete.
 
Uviđaj je završen, a o događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo. Telo stradale devojčice biće poslato na obdukciju na Institut sudske medicine u Novi Sad.
 
U trenutku izbijanja požara u kući su bile majka i četiri devojčice.
 
Prema prvim saznanjima, požar se dogodio u kući bez struje, pa se ne isključuje mogućnost da je do nastanka došlo najverovatnije od zapaljene sveće koja je pala na pod.
  • Možda i ranije

    15.05.2021 18:38
    @ nenad
    Vlast jeste odgovorna. Samo pitam se da li je ta kuća imala struju pre 2012?
  • E

    15.05.2021 17:58
    E
    E ,čemu služe socijalne službe,da li nekad izađu na teren?
  • Salamander

    15.05.2021 16:11
    o Srbiji, mati !
    Svi gorimo u tom požaru.
    XXI vek!
    Četvoro dece, nemaju struju!
    Političarska stoko alava !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".