0
Lifestyle

FOTO: OSS/screenshot

ĐOKOVIĆ SE OBRATIO TERZIĆU: ‘Čestitam na uspesima! Puno te volim i pozdravljam’

Objavljeno: 15.05.21 u 11:47

Novak veoma ceni selektora odbojkaške reprezentacije Srbije!

Zoran Terzić već dve decenije sa velikim uspehom predvodi ženski odbojkaški nacionalni tim naše države. OSS je organizovao svečanost, a selektoru su se zahvalili na lep način.

Predsednik i počasni predsednik OSS Zoran Gajić i Aleksandar Boričić su mu uručili trofej ‘Zlatno kormilo’.

PROČITAJTE JOŠ: NEVEROVATNI PROPUSTI U RIMU: Organizatori su Novaku napravili veliki problem!

Terzić je posebnu čestitku dobio direktno iz Rima. Novak Đoković je uputio velike pozdrave za selektora koga kako i sam kaže voli i poštuje. Zoran je Noletov teča.

-Dragi Zorane. Obasjalo nas je sunce danas kao tvojih 20 godina rada. Čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada. Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ne spominjem sada. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte. Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi – rekao je Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter