Kristijan Pulišić (Čelsi) i Vesli Fofana (Lester)
Kristijan Pulišić (Čelsi) i Vesli Fofana (Lester)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Kupovi su Čelsijeva "prćija"

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.05.21. | 10:28

Pročitajte nekoliko predloga za 15. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
M' gladbach - Stuttgart
ID: 5593177

Utakmice čiji je akter Menhengladbah zabavne su i efikasne, ali teško da je navijačima bilo smešno prošlonedeljno poniženje u Minhenu (6:0). Nemotivisani Štutgart može da pripreti, ali do izražaja bi trebalo da dođu veći kvalitet i želja za pobedom Ždrebaca, pa tipujte na keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:30
Galatasaray - Malatyaspor
ID: 5592762

Kec dana ne u Super ligi, nego na planeti! Galatasaraj ima isto bodova kao i Bešiktaš, ali i bolji međusobni bilans i ukoliko crno-beli ponovo kiksiraju titula će da završi u njegovim rukama. Malatiji je svejedno, pa ima rezona za DP 11, pošto je kvota na keca zaista mala.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (1.75)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Benfica - Sporting
ID: 5592686

 

Pobedom nad Boavistom u utorak Sporting je tri kola pre kraja osvojio dugo čekanu titulu. Gosti su vodili tokom najvećeg dela sezone i konačno su uspeli da dođu do trofeja za koji su pred start prvenstva glavni konkurenti bili Benfika i Porto. Opuštenost Lavova najavljuje keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 1 | 16:30
Farense - Tondela
ID: 5592688

Motivacija je apsolutno na strani domaćih koji u teoriji mogu da se izvuku, dok je Tondela, uprkos činjenici da četiri kola ne zna za trijumf, sigurna (ima bolji međusobni bilans sa Boavistom, koja ima šest bodova manje). Ali ne znamo da li je Farense i sposoban za pobedu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Juventus - Inter
ID: 5592760

Derbi Italije uvek privlači pažnju, a posebno u ovoj situaciji. Prvo, višegodišnji šampion dočekuje ekipu koja mu je ove sezone skinula "krunu". Drugo, na klupi novog prvaka je Antonio Konte, čovek koji je ucrtao zvezdani put Bjankonera. Čini nam se da je GG najbolja opcija.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.57)
Vredi probati
ENGLESKA - FA KUP | 18:15
Chelsea - Leicester
ID: 5593358

 

Čelsi je od dolaska Tomasa Tuhela preporođen, a ovo je prvi trofej koji bi mogao da osvoji (drugi je u LŠ). No, Lester ne bi bio u finalu najstarijeg fudbalskog takmičenja da nije ekipa koju ne treba olako shvatiti. Stoga nijedan ishod ne bi bio iznenađenje, ali je kec realniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Brighton - West Ham
ID: 5593156

 

Brajton je prebrinuo sve brige oko opstanka (ispali su Fulam, VBA i Šefild Junajted), što je dobro za njega jer će u poslednja tri kola imati prilično nezgodne rivale. Vest Hem je jedan od njih pošto se bori za Evropu. Dvojka je naš prvi izbor, ali moglo bi da je isprati 3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Roma - Lazio
ID: 5592747

Derbi dela Kapitale znači puno bez obzira na to u kojem delu šampionata se igra i šta bi mogao da donese rivalima. U situaciji kada titule uglavnom odlaze na sever Italije važno je barem biti bolji od komšije, a kada se u obzir uzme bolja forma Lacija naš predlog je dvojka.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara