KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevčanke bez plasmana u polufinale Kupa Srbije

Fudbalerke Radničkog 1923 okončale su ovogodišnje učešće u Kupu Srbije, pošto ih je u četvrtfinalu eliminisala ekipa Sloge iz Zemuna – 1:2 (1:0).

Foto: ŽFK Radnički 1923

Imale su Kragujevčanke lepu priliku da iznenade favorizovane Zemunke i plasiraju se među četiri najbolje ekipe u kup takmičenju, ali im je u završnih pola sata igre ponestalo snage, što je domaćin iskoristio da dođe do preokreta.

Jovana Samčović je samom finišu prvog dela igre dovela „crvene“ u vođstvo, koje je trajalo sve do 70. minuta, kada je Nikolina Milić poravnala rezultat na 1:1.

Deset minuta kasnije Kristina Tanasković uspela je da nadmudri Ivanu Mijailović, čime je Zemunkama trasirala put ka samoj završnici Kupa Srbije.

Fudbalerke Radničkog 1923 su ovom utakmicom stavile tačku na ovu takmičarsku sezonu, u kojoj su ostale bez superligaškog statusa, pa će se od predstojeće jeseni nadmetati u nižem rangu takmičenja, Prvoj ligi Srbije.

ŽFK SLOGA – ŽFK RADNIČKI 1923 2:1 (0:1)

BEOGRAD
Stadion:
Sportski centar FSB na Adi Ciganliji.
Sudija: Jasmina Mickoska (Beograd).
Strelci: Milić u 70. i Tanasković u 80. za ŽFK Slogu, a Samčović u 43. minutu za ŽFK Radnički 1923.

ŽFK SLOGA: Gardijan, Blagojević, Milić, Živković, Batočanin, Tansković, Petrović, Stošić (M. Čavić), Prvulj (N. Čavić), Kujundžić, Brusin.

ŽFK RADNIČKI 1923: Mijailović, Gačić, Nikolić (Stojanović), Galjak, Živković, Vasiljević (Gogić), Jurišević, Samčović (Janković), Lazić, Tomanović, Vasić (Dimić).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!