(©Reuters)
(©Reuters)

Nova glavobolja za Zidana: Kros u izolaciji, preskače gostovanje Bilbau

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.05.21. | 16:17

Pehovima nikad kraja za Blankose

Ostao je Real Madrid bez Tonija Krosa. I to u kakvom trenutku – pred gostovanje Atletik Bilbau. Nemački vezista bio je u kontaktu sa kovid pozitivnom osobom, što je značilo da istog momenta mora u izolaciju.

Spisak igrača na koje Zinedin Zidan ne može da računa se još produžio. Uz imena Serhija Ramosa, Lukasa Vaskeza i Danija Karvahala dodato je ime Tonija Krosa. A, za Blankose dolazi jedno od najtežih gostovanja. Odluka o šampionu Španije mogla bi da padne u Baskiji, u kojoj su se često raspršivali šampionski snovi.

Izabrane vesti

(6.00) Atletik Bilbao (4.10) Real Madrid (1.55)

Poznato je koliki animozitet gaje Baski prema Real Madridu, učiniće sve Atletik Bilbao da gurne klipove pod točkove kraljevskog kluba i pogura Atletiko Madrid do naslova prvaka. Na San Mamesu su Blankosi često umeli da budu ukočeni, čak i kada su bili kompletni.

Remizirao je Real Madrid sa Lavovima na dva od tri prethodna gostovanja, a poslednji put kada su se sastali na San Mamesu, pobedonosni pogodak postigao je Serhio Ramos, koga neće biti u sastavu. Iskomplikovala se Zinedinu Zidanu situacija...



tagovi

Toni KrosReal MadridAtletik Bilbao

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara