Vladimir Mandić: Ukloniti nekoliko trulih jabuka iz SNS

Član Gradskog odbora SNS Vladimir Mandić je istakao da u SNS-u ima nekoliko "trulih jabuka" koje pod hitno treba ukloniti.

Izvor: B92

Petak, 14.05.2021.

12:10

Vladimir Mandić: Ukloniti nekoliko trulih jabuka iz SNS
EPA-EFE/ KOCA SULEJMANOVIC

.

"Kao član Gradskog odbora SNS Beograd od 2009. godine, odbornik grada Beograda od 2012. do 2018. godine i ponajviše, kao neko ko voli i poštuje svoju stranku - onu koja me je učinila ponosnijim no ikad što sam Srbin i nikad zadovoljnijim time šta je sve veliko i dobro urađeno za našu Srbiju, ali i našu Republiku Srpsku - mislim, ali i tražim da se pod hitno smeni Gradski odbor SNS Beograd, na čelu sa Nebojšom Stefanovićem, što je i najvažnije", naveo je Mandić u pisanoj izjavi.

Radi se o nekoliko "trulih jabuka" koje pod hitno treba ukloniti, kako bismo još brže napredovali za budućnost naše dece, pojasnio je Vladimir Mandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: