Vranjanci biraju: Šta će se finansirati novcem od nagradne igre Uzmi račun i pobedi

Lokalne vesti - Petak 14.05.2021 - 10:58

Devet gradova i opština iz Srbije postalo je bogatije za po 20.000 evra nakon što su pobedili u takmičenju u broju prikupljenih i poslatih fiskalnih računa i slipova u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”.

Tri predloga stavljena na glasanje FOTO: OK Radio Tri predloga stavljena na glasanje FOTO: OK Radio
Građani Bele Palanke, Blaca, Dimitrovgrada, Srbobrana, Kule, Bačke Palanke, Pančeva, Savskog venca, Vranja i Vrbasa pomogli su da njihove zajednice osvoje nagradni fond za ulaganje u projekte od javnog značaja.
 
Predlozi za koje možete dati svoj glas su: sanacija mozaik-mape Vranja kod spomenika čika Miti, zatim sanacija sportskog terena u naselju Češalj, te izgradnja multifunkcionalnog sportskog terena.
 
Glasanje za jedan od projekata koji će biti realizovan u Vranju dostupno je na adresi www.uzmiracun.rs/glasanje-projekti-vranje
 
Glasanje traje do 28. maja 2021, a građani predlozima projekta mogu dati 1, 2 ili 3 glasa.
 
Po završetku glasanja, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave obavestiće javnost o projektu sa najvećim brojem glasova, nakon čega sledi potpisivanje ugovora, najkasnije do 7. juna 2021, a potom i realizacija projekta, do kraja 2021.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

15.05.2021. , 10:55
Popravite put ž.stanica - Ćukovac -Toplac , pošto je u jadnom stanju