Najnovije vesti
Slobodno vreme
Račune prebroji i bicikl osvoji! „Neoplanta široooko nagradna igra“

Račune prebroji i bicikl osvoji! „Neoplanta široooko nagradna igra“

Glavna asocijacija na ravnu vojvođansku ravnicu su salaši, ukusna hrana, tamburice i bicikli. Prevozno sredstvo koje u Vojvodini predstavlja mnogo više od toga, simbol laganog života, bez žurbe, dvotočkaš koji prolazi sokakom - odlika je životnog stila u Vojvodini. Neoplanta, koja nosi staro ime Novog Sada, decenijama brižljivo čuva našu tradiciju i kroz svoje proizvode, napravljene po pažljivo biranim recepturama od namirnica vrhunskog kvaliteta pokreće ukuse na „vojvođanski način“. Vojvodina je kuća dobrih domaćina, bogatih trpeza, tamburica, obroka koji se jedu natenane, mesto gde život teče poput vode Dunava, lagano, bez žube…

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Neoplanta NASLOVNICA Autor materijala - Creative Impulse Beogradjpg 222222 Foto: Creative Impulse Beograd / Promo
Neoplanta NASLOVNICA Autor materijala - Creative Impulse Beogradjpg 222222
Foto: Creative Impulse Beograd / Promo

U Neoplanti, poput plodne ravnice kojoj se dive, širinom se ponose i zato žele da dodatno podstaknu i podrže vojvođanski stil života. Spajajući lepo i korisno, kroz Neoplanta široooko nagradnu igru žele da obraduju svoje potrošače mogućnošću da kupovinom proizvoda učestvuju u igri i osvoje bicikl. Takođe, ovom projektom dodatno podržavaju akciju grada koji daje subvencije za kupovinu bicikli, a sve u cilju smanjenja zagađivanja vazduha i gužve u saobraćaju. Grad je nedavno doneo odluku da svakom svom stanovniku Novog Sada omogući subvenciju od 10.000 dinara za kupovinu jednog bicikla po domaćinstvu.

Neoplanta je poznata po kvalitetnim zalogajima, a sada idu korak dalje ili bolje rečeno „točak“ dalje u cilju da građani provedu i kvalitetnije vreme napolju, na zdraviji način vozeći bicikl pored široookog Dunava. Sa tim u vezi, nastavljaju da nagrađuju svoje lojalne potrošače sa čak 120 široooko Capriolo bicikli.

Pravila „Neoplanta široooko nagradne igre“

U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi punoletni građani iz cele Srbije, neophodno je da od 6. maja do 16. juna, u prodajnim objektima Delhaize (Tempo, Maxi, Mega Maxi, Shop&Go) kupite proizvode Neoplanta Delikates u vrednosti od minimum 299 dinara. Na nefiskalnom isečku, koji dobijate uz fiskalni račun, naći ćete jedinstveni kod učesnika i informaciju da ga pošaljete SMS-om na broj 2222, koji važi za sve mobilne operatere. SMS poruka tarifira se po ceni standardnog SMS-a, za korisnike MTS i Telenor mobilne mreže 3,6 dinara sa PDV-om, a za korisnike mobilne mreže A1 3,48 dinara sa PDV-om.

Foto: Promo / Promo

Svake nedelje izvlačiće se po 20 dobitnika novog Capriolo bicikla, model Amsterdam lady 28“HT crvene boje, brendiran natpisom Neoplantine kampanje „Široooko“. Više o pravilu nagradne igre možete saznati klikom na link ka Pravilima.

Zavrtite vaš točak sreće, učestvujte u „Široooko“ nagradnoj igri i možda baš vi postanete vlasnik ovog lepog bicikla. Želimo vam mnogo sreće!