Lepota žene

Maska princeze Dajana za blistavu kožu koju samu možete da napravite

"Uvek bi se pobrinula da skine šminku na kraju dana i da joj je bude čisto lice pre nanošenja šminke"

Petak, 14.05.2021.

09:28

Izvor: 24sata.hr

Maska princeze Dajana za blistavu kožu koju samu možete da napravite
Foto: Profimedia

Podeli:

Ostala je upamćena kao jedna od od najvećih prirodnih lepotica, ali i princeza Dajana je imala problema sa nesavršenostima na koži, pa i čak i sa rozaceom, tj. crvenilom kože. I pored ovih problema, koža joj je izgledala negovano, sjajno i čisto.

Njena šminkeraka i prijateljica Meri Grinvel je otkrila kako je to postizala: "Bila vrlo razumna kada je reč o koži. Uvek bi se pobrinula da skine šminku na kraju dana i da joj bude čisto lice pre nanošenja šminke", rekla je Grinvel. Ona smatra da bi Lejdi Di danas koristila odgovarajuće preparate kao što su kreme i serumu za zreliju kožu. Dajanina rutina je uključivala i jednostavnu maska za lice od avokada koja pomaže da koža bude blistavija:

Jednostavna maska za kožu od avokada

Sastojci:

pola zrelog avokada

2 kašike tople vode

1 kašika meda

Primena:

Zgnječite avokado. Med rastopite u toploj vodi, a zatim ga dodajte avokadu i sve zajedno pomešajte u kompaktnu smesu. Masku nanesite na lice, ostavite da deluje 10 minuta, a zatim je isperite mlakom vodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare