BONDŽULIĆ PRED ČUKARIČKI: Samo pobeda nas održava u životu
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

BONDŽULIĆ PRED ČUKARIČKI: Samo pobeda nas održava u životu

Fudbal -

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je da njegovu ekipu samo pobeda protiv Čukaričkog "održava u životu" i istakao da će uraditi sve da dodju do trijumfa u predstojećem meču Super lige Srbije.

"Nema mnogo priče. Prošlo je vreme obećanja i došli smo u situaciju da je potpuno jasan cilj pred ovu utakmicu. Samo pobeda nas održava u životu u borbi za opstanak. Moramo učiniti sve da pobedimo, protiv izuzetno jakog protivnika", rekao je Bondžulić, prenosi klub.

U poslednjoj utakmici na domaćem terenu i pretposlednjoj u ovoj sezoni Super lige Srbije, fudbaleri Javora dočekuju sutra ekipu Čukaričkog.

FUDBALER POKAZAO PORUŠEN STAN POSLE NAPADA HAMASA: Ponašaju se kao životinje napadaju nevine ljude kao što sam ja

Dva kola pre kraja šampionata, Javor je 14. na tabeli domaćeg šampionata sa 45 bodova, koliko imaju i Radnički iz Niša i Novi Pazar, odnosno ima bod više od Rada, a dva boda manje od Voždovca, Napretka i Proletera.

Na drugoj strani, ekipa s Banovog brda je četvrti tim lige sa 68 bodova.

"Čukarički je medju četiri najbolje plasirane ekipe, izborio je plasman u Evropu. Čeka nas težak zadatak, ali nemamo izbora i moramo sve snage uložiti da pobedimo u ovoj utakmici", rekao je Bondžulić.

Utakmica se igra sutra od 13.30.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove rekorde po broju osvojenih bodova i postignutih golova. Kvota na dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track