JEDVA SAM OTIŠAO IZ IZRAELA, NE VRAĆAM SE: Aleksandar Pešić izašao iz bombardovanog Tel Aviva
Foto: AP

na sigurnom

JEDVA SAM OTIŠAO IZ IZRAELA, NE VRAĆAM SE: Aleksandar Pešić izašao iz bombardovanog Tel Aviva

Fudbal -

Fudbaleri Aleksandar Pešić i Uroš Nikolić, privremeno su zbog sukoba u Izraelu napustili ekipu Makabija iz Tel Aviva i nalaze se na sigurnom.

Pešić je potvrdio da je na bezbednom.

„Uhvatili smo kum i ja avion u poslednjoj sekundi i došli smo u Dubai, pa sad gledam kako da odavde dođem do Srbije. Bilo je priče da će u ponedeljak sve da se smiri, ali oni su opet napadali Tel Aviv, i Liban je krenuo, ko zna šta će sve da se desi, a da se vraćam na dve utakmice i da jurim ako opet ispadne nešto, ne pada mi na pamet, iskreno“, rekao je Pešić za Nova.rs.

Njegovu priču potvrđuju i poslednje eskalacije. Izrael je otvorio artiljerijsku vatru i izveo još vazdušnih napada na palestinske militante u pojasu Gaze, nakon raketiranja izraelske teritorije, ali navodi da nije bio kopnene inzvazije.

Sukobi su ušli u peti dan, bez znakova da će biti popustiti, saopštila je izraelska vojska nakon ponoći, pošto su prethodno kopnene snage napale tu oblast koju drži pokret Hamas.

Podsetimo, bilo je planirano da Makabi igra protiv istoimenog kluba iz Haife polufinale Kupa u sredu, zatim je to odloženo za četvrtak, pa je utakmica do daljnjeg odložena bez novog termina.

Kurir sport / Nova.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track