Bil Gejts se poverio prijateljima - nije bilo ljubavi sa Melindom

Bil Gejts, saosnivač kompanije "Majkrosoft" (Microsoft) i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, rekao je prijateljima da u njegovom braku sa Melindom Gejts nije bilo ljubavi. Tvrdi da su živeli potpuno odvojenim životima.

Život

Izvor: B92

Petak, 14.05.2021.

08:07

Bil Gejts se poverio prijateljima - nije bilo ljubavi sa Melindom
Foto:EPA/GIAN EHRENZELLER

List "Njujork post" (New York Post), pozivajući se na prijatelje sa kojima Gejts igra golf, objavio je da se Bil prijateljima poverio o situaciji u braku pre nego što je objavio da će se razvesti.

"Bil je razgovarao o tome sa bliskim prijateljima. Rekao im je da je bio u braku u kojem nije bilo ljubavi, da su neko vreme i živeli odvojenim životima", piše američki list.

Trenutno ovaj multimilijarder vreme provodi igrajući golf u Kaliforniji. Ranije ovog meseca, kada je objavljeno da će se razvesti, poručio je da su on i Melinda shvatili da više ne mogu da funkcionišu kao par. Razvode se nakon 27 godina braka.

U međuvremenu se pojavljuju različite glasine o razlozima razvoda bračnog para, koji je bio poznat i po filantropskom radu. Između ostalog, navodi se da je Melinda bila uznemirena zbog Bilovog prijateljstva za pedofilom Džefrijem Epstinom.

Nakon razvoda, Melinda će biti među najbogatijim ženama sveta. Pretpostavlja se da će posedovati bogatstvo od 73 milijarde dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: