Pamela ne misli ništa dobro o seriji o njenoj vezi sa Tomijem Lijem, naprotiv

Pamela Anderson je novu mini seriju o svojoj vezi sa rokerom Tomijem Lijem nazvala "jeftinom", tvrdi izvor blizak pevačici.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 12.05.2021.

14:37

Pamela ne misli ništa dobro o seriji o njenoj vezi sa Tomijem Lijem, naprotiv
Foto: Shutterstock/August Fairchild

Bivša čuvarka plaže iskritikovala je "Pam i Tomi", novu seriju na Hulu, i rekla prijateljima da ne planira da je gleda.

"Pamela nema nameru da gleda ovaj grozni šou, apsolutno ne. Nikada nije čula za glumce koji glume nju ili Tomija, i ne želi da ih upozna. Ona i njena porodica misle da je emisija jeftina kopija. To je za njih šala", rekao je Pamelin prijatelj za The Sun.

Serija od osam epizoda prikazaće turbulentnu vezu između plavokose bombe Pam i bubnjara Tomija Lija, koji su se poznavali samo 96 sati pre venčanja.

Pamelu glumi Lili Džejms (32), a Marvelov glumac Sebastijan Stan (38) je u ulozi Tomija. Lili je nedavno oduševila javnost reklamnim snimcima serije, a fanovi su rekli da je ona preslikana Pamela.
Foto: Profimedia
Međutim, Pameli je smešno to što Lili dobija toliku pažnju zbog toga što igra njen lik, a jedina stvar koja joj, navodno, smeta jeste što će serija prikazati trenutak kada je Tomijev i njen snimak seksa ukraden i pušten u javnost.

Glumica i Tomi našli su se u središtu skandala nakon što je bivši nezadovoljni radnik ukrao sef u kojem se nalazio jednosatni snimak para.

Pam je pokušala tužbom da zaustavi njegovo objavljivanje, ali je odustala nakon što se snimak pojavio na internetu.

"Cela ta stvar bila je izuzetno traumatična za Pamelu, bilo je to jedno od najtežih iskustava u njenom životu", kaže pomenuti izvor i dodaje da su producenti kontaktirali Pamelu pre nego što je počelo snimanje, ali je ona odbila da učestvuje u tome.

Bivši par prekinuo je odnos 1995. godine pre nego što su se i zvanično razveli 1998. Imaju sinove Brendona (24) i Dilana (23).

"Pamela nema problem sa tim da je podsećaju na vezu sa Tomijem - ipak je on otac njenih voljenih dečaka", rekao je izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: