Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Uzalud Real, Liverpul i Dortmund, remiji pokvarili sve

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.05.21. | 07:10

Pogledajte ko vam je doneo novac 13. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

VALJADOLID - VILJAREAL (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:2

Viljareal je protiv davljenika ponovio partiju iz prvog dela sezone kada mu je takođe u dva navrata tresao mrežu. Razlika je što su u osmom kolu mreže mirovale u drugom delu, a večeras pogodaka nije bilo tokom prvih 45. minuta.

Opširnije OVDE

KIL - J. REGEZBURG (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 3:2

Odložena utakmica 28. kola nemačke Cvajte rešila je jednu dilemu i definitivno odredila pol-pozicije za direktan plasman u Bundesligu. Ono što je posle trijumfa Kila protiv Regenzburga jasno jeste da je najveći favorit - Hamburger, ostao bez druge pozicije.

Opširnije OVDE

GRANADA - REAL M. (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:4

Real koji je tako došao do tri boda dragocena u šampionskoj trci i nastavio pteru za Atletikom koji dva kola pre kraja Primere ima isto toliko bodova prednosti

Opširnije OVDE

MAN. JUN. - LIVERPUL (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 2:4

Nova burna uvertira najvećeg derbija Engleske nije sprečila jednu od najproduktivnijih predstava Mančester Junajteda i Liverpula u poslednjoj deceniji. 

Opširnije OVDE

MAN. JUN. - LIVERPUL (tip GG kvota 1,57) - rezultat 2:4

Navikli smo da tim sa Old Traforda prvi prima golove, pa kasnije okreće rezultat u svoju korist, ali ga je Liverpul naterao da oseti ukus sopstvenog leka. 

Opširnije OVDE

RB LAJPCIG - DORTMUND (tip 1+I&2+II, kvota 2,50) - rezultat 1:4 (0:3)

Posle pobede prošle subote u prvenstvu koja je Borusiju ostavila u igri za Ligu šampiona, još jedan trijumf Edina Terzića nad Julijanom Nagelsmanom. Još ubedljiviji, u čisto sportskom smislu još važniji

Opširnije OVDE

PRECRTANO

A. VILA - EVERTON (tip 2, kvota 2,60) - rezultat 0:0

Sada su Karamele na 56 osvojenih bodova, a toliko na računu ima i Totenhem koji je na sedmoj poziciji. Liverpul je na 57, ali Redsi tek treba da odigraju svoj meč protiv Mančestera.

Opširnije OVDE

A. VILA - EVERTON (tip GG, kvota 1,88) - rezultat 0:0

Aston Vila je imala veći posed lopte, međutim ovo je bila jedna od onih utakmica u kojima rezultat mnogo toga kaže. Mršava nula za oba tima.

Opširnije OVDE

ANTVERPEN - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,77) - rezultat 0:0

Mnogi su "tipovali" da je večeras pravi trenutak da se Briž trgne, pogotovo nakon što je Genk odigrao 1:1 juče. Bila je to odlična šansa za lidera da ubeleži prvu pobedu u plej-ofu i ode na verovatno nedostižnih plus sedam, međutim ponovo ćorak. 

Opširnije OVDE

EIBAR - BETIS (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 1:1

Ekipa Marka Dmitrovića je pred kraj aprila meseca bila maltene otpisana, ali je vezala pobede protiv Alavesa i Hetafea, a večeras osvojila veliki bod protiv Betisa koji se ozbiljno bori za Ligu Evrope. 

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara