Đorđević : Pokušaćemo da preko povoljnog rezultata zadržimo peto mesto

SURDULICA

Za peto mesto na tabeli Super lige, sutra će se u okviru pretposlednjeg kola u Surdulici nadmetati Radnik, kao domaćin meča i ekipa TSC-a.

Radnik već nekoliko kola stabilno stoji na ovoj poziciji, a sutra će se potruditi da se zadrži na petom mestu i tu sačeka kraj ovogodišnjeg prvenstva.

Šef stručnog štaba Radnika, optimista je u tome, veruje u svoje momke i nada se još jednom u nizu uspeha na domaćem terenu:

  •          Ostalo je još dva kola u ovoj jednoj jako napornoj sezoni. Sigurno je da nas očekuje jedna zanimljiva utakmica na domaćem terenu sa ekipom koja je po meni, po organizaciji, po igračkom kadru, treneru koji ih vodi i po mnogo čemu jako ozboljan klub.  I mi i oni smo u takvoj situaciji da nismo u problemu oko ispadanja iz lige ali imamo imperativ da završimo na što boljem mestu. Obzirom da je nama poslednje domaćinstvo u ovoj sezoni, imaćemo motiv više da odigramo što bolje i što kvalitetnije i da sa jednim povoljnim rezultatom završimo najbolju sezonu u istoriji Radnika. – kaže pred ovaj susret Slavoljub Đorđević.

Nakon ovog meča, Radnik će poslednje kolo ove sezone odigrati u Beogradu protiv ekipe Čukaričkog.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare