Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mršava nula na Vila Parku, Everton više nije ni zaslužio

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.05.21. | 20:55

Aston Vila otkinula bod Karamelama – 0:0

Everton se bori da uđe u prvih sedam mesta na tabeli, ali je večeras tim Karla Ančelotija kiksnuo na Vila Parku, pa se meč završio najmanje popularnim rezultatom - 0:0.

Ako to želi da učini, biće mu potrebne mnogo bolje partije nego što je bila ova na Vila Parku. Premalo konkretnog učinka, pravih akcija, premalo šansi.

Izabrane vesti

Sada su Karamele na 56 osvojenih bodova, a toliko na računu ima i Totenhem koji je na sedmoj poziciji. Liverpul je na 57, ali Redsi tek treba da odigraju svoj meč protiv Mančestera. Šareno nastupa Ančelotijev tim u poslednje vreme i to bi moglo da ga košta izlaska u Evropu.

Prvu veću priliku imao je domaći sastav preko Tajrona Mingsa kada je probao glavom, a lopta otišla pored gola. Ukratko je to bio najbolji napad u prvom poluvremenu, pa vam to daje utisak o kakvoj se utakmici radilo.

Ipak, u drugih 45 minuta bilo je dosta više uzbuđenja. Everton je konačno pokušao nešto konkretnije, Kalvert Luin je probao snažnim udarcem, ali po sredini gola.

I sve do samog kraja meča nije bilo većih uzbuđenja, da bi u samom finišu nastala zbrka. Tajron Mings je oštro startovao, a sudija Martin Etkinson gledao VAR i razmišljao da mu pokaže crveni karton. Međutim, to se nije dogodilo. Samo žuti.

Aston Vila je imala veći posed lopte, međutim ovo je bila jedna od onih utakmica u kojima rezultat mnogo toga kaže. Mršava nula za oba tima.

PREMIJER LIGA – ZAOSTALE UTAKMICE

Četvrtak

Aston Vila - Everton 0:0

21.15: (2,75) Mančester Junajted (3,35) Liverpul (2,55)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Everton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara