Briž ne može da se vrati na pravi put, opet ćorak

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.05.21. | 20:38

Šampion ima sreće što i konkurenti igraju slabo...

U nezgodne vreme pada forma Briža. I velika je sreća za Fiipa Klemana i njegove momke što i ostali konkurenti u borbi za titulu grcaju. Jer da je, recimo, Genk sinoć dobio Anderleht eto ga na samo tri boda zaostatka u odnosu branioca belgijske krune. A setite se samo koliko su plavo-crni bili ubedljivi tokom čitave sezone.

Večeras nastavak loše serije i samo 0:0 u sudaru sa Antverpenom verovatno kao poslednja opomena.

Izabrane vesti

Za Briž je dosta toga nizbrdo krenulo ispadanjem iz kupa početkom marta. Potom je baš Antverpen tukao šampiona na njegovom terenu i produbio krizu, da bi jedan bod iz dve utakmice s Anderlehtom ovog i prošlog meseca pokazao da nešto ozbiljno ne štima u Klemanovom sastavu.

Mnogi su "tipovali" da je večeras pravi trenutak da se Briž trgne, pogotovo nakon što je Genk odigrao 1:1 juče. Bila je to odlična šansa za lidera da ubeleži prvu pobedu u plej-ofu i ode na verovatno nedostižnih plus sedam, međutim ponovo ćorak. Na drugoj utakmici zaredom Bas Dost i društvo nisu uspeli da zatresu mrežu i na kraju moraju da budu zadovoljni i ovim bodom. Uzimajući u obzir kako su igrali.

Briž je bio tek nešto bolji, onako statistički. Suštinski, Antverpen je dosta lako odoleo i čak stigao u nekoliko navrata opasno da pripreti.

BELGIJA 1, PLEJ-OF - 3. KOLO

Sreda

Genk - Anderleht 1:1 (0:1)

/Onauču 67 - El Hadj 32/

Četvrtak

Antverpen - Klub Briž 0:0



tagovi

Župiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara