Protesti navijača Mančester Junajteda (© Reuters)
Protesti navijača Mančester Junajteda (© Reuters)

Liverpulov autobus nekako se probio do stadiona, navijači prete da će provaliti na teren (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.05.21. | 19:11

Nema mira ispred Old Traforda...

Utakmica između Mančester junajteda i Liverpula, meč 34. runde, jednom je već odložen zbog protesta navijača domaćeg tima na Old Trafordu. Bilo je to pre desetak dana, kada su vatreni navijači Đavola upali teren. Taj meč trebalo bi da bude odigran večeras, međutim navijači Junajteda trude se da ponovo naprave problem. Zbog jakih policijskih snaga oko stadiona ovoga puta odlučili su da sabotiraju dolazak autobusa sa Liverpulovim igračima na stadion. U tom cilju oni su se okupljali u velikom broju i svojim automobilima pravili zastoj na putu.

Izabrane vesti



U Mančesteru kao da su saznali šta se sprema pa su igračima naložili da čak sedam sati ranije dođu na Old Traford...

Posle sat i po vremena neizvesnosti Redsi su ipak pristigli na Old Traford, što je potvrđeno i snimcima, ali navijači su i dalje ispred stadiona i prete da će ponovo provaliti na teren.


Podsetimo i na ono za šta se besne pristalice Junajteda zalažu. Njihova je želja bezuslovni odlazak porodice Glejzer posle 16 godina, ali i da klub pređe u vlasništvo navijača i to po principu da oni imaju 51 odsto vlasti, a da 49 odsto bude u rukama ljudi koji bi ulagali novac u dalji razvoj brenda i ekipe Crvenih đavola.



tagovi

Mančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara