Stanković pred Bačku: Da ostane benzina kad se vratimo s odmora...

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.05.21. | 18:25

"Ne želim da budemo prazni na startu sledeće sezone", poručio šef struke srpskog prvaka

Crvena zvezda u petak od 18 časova gostuje Bačkoj u okviru 37. kola Superlige Srbije. Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković govorio je o samoj utakmici i načinu na koji će pokušati da motivše igrače, ali nezaobilazno je bilo pomenuti odlazak nekadašnjeg trenera najtrofejnijeg srpskog kluba Milana Kosanovića koji je danas preminuo.

Izabrane vesti

"Izgubili smo velikog ljubitelja fudbala, profesionalca. Svima će nam faliti, pogotovo Crvenoj zvezdi, jer je sa Vladanom Milojevićem doneo mnogo radosti našem klubu i navijačima", kazao je Stanković izjavljujući saučešće porodici Kosanović.

O stanju u igračkom kadru pred put u Bačku Palanku Stanković je kazao:

"Svi su na raspolaganju. Radimo predano, što zbog završetka sezone, što zbog plana i programa, jer hoćemo da na odmor odemo sa zdravom snagom i da kada se igrači vrate, ipak ostane još „benzina“ u nogama. Ne želim da budemo prazni na startu sledeće sezone".

Katai bi u meču sa Bačkom mogao da zabeleži 100. utakmicu u dresu Crvene zvezde, čime bi postao osmi fudbaler u ovom timu kojem je to pošlo za rukom.

"Svi znaju ko je Aleksandar Katai i suludo je trošiti reči o njemu. Svestan je koliko je važno i odgovorno biti lider Crvene zvezde. Značajno za njega je da se vrati u tim, jer je preskočio deo takmičarske sezone iz opravdanih razloga, tako da mi je drago što se vratio u trenažni proces i takmičarski ritam. Videćemo kako će se osećati sutra, tako da svaki minut, ukoliko bude igrao, značiće mu".

Titula je osvojena odavno pa Dejan Stanković mora da održava nivo motivacije na zavidnom nivou, a to baš i nije lako u ovakvoj situaciji...

"Za fudbalere je najveća motivacija što nose dres Crvene zvezde. Što se rekorda tiče, sve što uspemo da „donesemo kući“ rado ćemo prihvatiti", kazao je šef struke srpskog prvaka na konto mogućnosti da Zvezda s dve pobede u preostala dva kola obori rekord po broju osvojenih bodova u sezoni. "Želimo da budemo pravi, da igramo dobar fudbal i nastojimo da koncentracija uvek bude prisutna. Sve ono dodatno dobro će doći", podvukao je Stanković.


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara