Biznis
Priznanje kompaniji „Dunav osiguranje“ za OMILJENI BREND POTROŠAČA

Priznanje kompaniji „Dunav osiguranje“ za OMILJENI BREND POTROŠAČA

Kompanija „Dunav osiguranje“ dobitnik je ovogodišnje nagrade „Miljenik potrošača“ za omiljene brendove na tržištu Srbije

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Dobitnici nagrade "Miljenik potrošača" Foto: Ustupljena fotografija / Ustupljene fotografije
Dobitnici nagrade "Miljenik potrošača"

U Svečanoj sali Skupštine Beograda danas su, u organizaciji udruženja „Moja Srbija” i uz podršku Grada Beograda, dodeljena priznanja „Miljenik potrošača“ za najbolje brendove na tržištu Srbije. Kompanija „Dunav osiguranje“ je u kategoriji „Osiguravajuća društva” glasovima potrošača izabrana za omiljeni brend i ponosno ponela titulu „Miljenik potrošača”.

U konkurenciji od 1.500 brendova u 30 kategorija nominovane su najpoznatije domaće kompanije, koje su građani nagradili za kvalitet, prepoznatljivost i društvenu odgovornost. Priznanje „Miljenik potrošača” dodeljeno je na osnovu glasova potrošača, s ciljem podsticanja zdrave konkurencije među kompanijama i stvaranjem prepoznatljivog i prestižnog brenda u koji će građani imati poverenje.

Priznanje je ispred Kompanije „Dunav osiguranje“ primila predsednica Izvršnog odbora, Ivana Soković, koja je istakla da ovo priznanje predstavlja najbolji podsticaj i potvrdu uspešnog poslovanja Kompanije.

Predsednica IO Dunav osiguranje Ivana Sokovic
Foto: Blic / Ustupljene fotografije
Predsednica IO Dunav osiguranje Ivana Sokovic

„Prilagođavajući se novonastalim okolnostima i prateći tržište osiguranja i potrebe klijenata, ’Dunav osiguranje’ kontinuirano radi na unapređenju usluga, a ovo priznanje potvrda je da se trud isplati. Pored poslovnih uspeha, ovu ponosnu titulu ’Miljenika potrošača’ dugujemo našoj društvenoj zajednici i svima onima koji su nam ukazali poverenje“, rekla je Ivana Soković.

U skladu sa sloganom Kompanije „Prijatelj ostaje prijatelj“, ponosni smo što smo opravdali poverenje potrošača, koje predstavlja najbolji podsticaj da i u narednom periodu istrajemo u našoj misiji podrške društvenoj zajednici i onima koji su njen najvažniji deo.