Srđan Olman ponovo Areni Cineplex 20. maja

Zbog velikog interesovanja stand-up komičar Srđan Olman ponovo će nastupiti u bioskopu "Arena cineplex" 20. maja, saopštili su iz bioskopa.
Kako kažu, nakon nezaboravnog nastupa koji je publici doneo Olman u sklopu stand-up šoua "Šta nas je snašlo", odlučili su da organizuju reprizu nastupa.
 
Isti će biti održan u četvrtak, 20. maja u 20 časova u najvećoj sali bioskopa, a ulaznice koje su od danas su u prodaji na blagajnama Arene koštaće 800 dinara.
 
Rezervacija ulaznica neće biti moguća, a kapacitet sale je u skladu sa epidemiološkim merama ograničen.
 
Iz Arene Cineplex kažu da je smeh najbolji lek, te i da je ovaj događaj idealna prilika da se gledaoci opuste.
 
"Nakon što je sa svojim One man šouom 'Severno ledeni humor' obišao ceo region, Beč, Minhen, Berlin, Cirih i Kanadu, pojavljuje se novi šou 'Pravda za Olmana' koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže istorije, odnosno pomenutim problemima tokom Srđanovog detinjstva. Iako je mislio da treći show neće pisati narednih godinu dana, korona virus poremetio mu je planove i naterao ga da napiše i svoj treći šou 'Šta nas je snašlo?'", navodi se u saopštenju.
 
Oni dodaju i kako Olman kaže da je ovaj šou nastao za rekordna dva meseca, što je samo pokazatelj koliko je frustracije u njemu izazvala novonastala situacija u kojoj je, osim društvenog života, dobrim delom izgubio mogućnost i pravo na rad.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič