0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

‘JEDNOSTAVNO NEMAMO NOVCA DA MU FINANSIRAMO ŽELJE’: Predsednik Vojvodine obrazložio zbog čega je došlo do rastanka sa Lalatovićem!

Objavljeno: 13.05.21 u 11:54

Nenad Lalatović će biti na klupi Vojvodine još samo dve utakmice.

Ekipa iz Novog Sada odlučila je da prekine saradnju sa iskusnim strategom, a zbog čega je došlo do takve odluke, objasnio je predsednik kluba Dragan Samardžić.

– Pozvali smo ga pre dve godine, jer smo hteli rezultate, on je taj posao sjajno odradio. Naravno, zajedno sa igračima, svojim saradnicima i klubom koji mu je stvorio potrebne uslove i uložio mnogo para u to. Hvala njemu i ekipi na Kup trofeju, trećem mestu i fantastičnoj igri, ali nemamo više dovoljno novca da to finansiramo, a ne postoji nijedna ponuda za naše igrače – tvrdi Samardžić u izjavi za ‘Danas’.

– Zato smo odbili Lalatovićev predlog za produženje ugovora najiskusnijim prvotimcima. Klupska politika u naredne dve godine biće promocija momaka iz naše škole, njihovo stavljanje u evropski ‘izlog’ i punjenje kase transferima. Sadašnji put je duplo skuplji od ovog kojim smo krenuli – podvukao je Samardžić.

PROČITAJTE JOŠ: ONI BAŠ VOLE DA KUPUJU U HUMSKOJ: Nakon odlaska Asana, usledio je još veći šok – Nemanja Jović oblači crveno-beli dres?!

Samardžić je istakao da je novosadska ‘Stara dama’ zbog nastupa u Evropi ušla u dodatni minus od 320.000 evra.

Predsednik kluba smatra da Lalatoviću vrata Vojvodine nisu zatvorena.

– Osetio se ‘zamor materijala’ kod njega, borio se na svim frontovima, pa i tamo gde nije smeo, jer je to zadiralo u politiku kluba, a pri tom je od prvog dana imao apsolutnu autonomiju u svom radu. Sa nama je osvojio prvi trofej, bićemo srećni ako ih uzme još 10. Život je čudo, možda nam se opet ukrste putevi’ – zaključio je Samardžić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter