');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

Vučić o ubistvu vođe Alkatraza: Bićete iznenađeni kada saznate KO JE UBIO GOSPODINA KIĆU, mi znamo ko je

Bićete iznenađeni kada vidite ko ubio tog gospodina Kiću. Videćete uskoro. Mi operativno znamo ko je ubio Kiću. Saznaće to i javnost, samo da mi prikupimo dovoljno dokaza - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas o likvidaciji Ljubomira Kiće Markovića (39), vođe navijačke grupe "Alkatraz" koji je likvidiran 2. novembra 2019. godine nasred ulice i pred brojnim svedocima u Ulici Grčića Milenka u Beogradu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Ljubomir Marković Kića Foto: RAS Srbija
Ljubomir Marković Kića

Markoviću je ubica prišao s leđa kada je sa prijateljima izašao iz balona za fudbal. Marković se dao u beg, međutim ubica ga je izrešetao nasred ulice, a onda kada je pao na zemlju na benzinskoj pumpi ubica mu je prišao i overio. Za njegovo ubistvo niko nije odgovarao, a predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je danas da će biti iznenađenje kada javnost sazna ko je ubica.

Pročitajte još

- Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću, ne mogu da se setim sada, izvinjavam se porodici. Mi to operativno znamo, ostalo je da se prikupe dokazi. Znamo i ko je iztvršilac i ko je nalogodavac. Interesantno je kako to sve ide i izgleda - rekao je Vučić.

Likvidaciju Ljubomira Markovića snimile su sigurnosne kamere, ali ubica još nije uhapšen.