Igrači Dortmunda slave pogodak (©Reuters)
Igrači Dortmunda slave pogodak (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Dortmund 2,65, Viljareal 2,05, Fajenord 2,05!

Vreme čitanja: 3min | čet. 13.05.21. | 10:41

Nećete naći veće nigde na planeti

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog četvrtka tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima prvenstva Španije i Holandije, kao i finalu Kupa Nemačke.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Izabrane vesti

Ostali su Borusija Dortmund i Lajpcig bez titule u Nemačkoj, ali bi osvajanje trofeja u Kupu Nemačke, kao i učešće u grupnoj fazu Lige šampiona naredne sezone moglo da popravi sliku. Kako se sezona bliži kraju, tako Borusija Dortmund diže formu. Vezali su Milioneri pet pobeda u Bundesligi, a ona poslednja ostvarena je protiv Lajpciga (3:2). Bila je to sjajna uvertira u veliko finale i pokazatelj da će prštati, i da se može očekivati atraktivan fudbal. Lajpcig je pre dve sezone ostao kratak za prvi trofej u Kupu Nemačke, ali i generalno u svojoj istoriji. Motiva mu neće manjkati, led se jednom mora probiti. Borusija Dortmund poslednji put pehar namenjen pobedniku najmasovnijeg takmičenja osvojila u sezoni 2016/17, a u bici za trofej nadigran je Ajntraht u Berlinu. Lajpcig je umalo posrnuo u polufinalu, savladao je Verder tek posle produžetaka, dok je Dortmund bio silan protiv Kila (5:0). Iz poslednjih šest međusobnih duela Dortmund je pet puta izašao kao pobednik i jedan je od timova koji najmanje leže Lajpcigu u Bundesligi.

VALJADOLID – VILJAREAL (ČETVRTAK, 19.00), DVOJKA 2,05

Viljareal se okomio na Ligu Evrope, želi Žuta podmornica da iskoristi prisustvo Unaja Emerija na klupi, specijaliste za drugorangirano evropsko takmičenje. Primera je gurnuta po strani kako bi se osvojio prvi evropski trofej, pa su rezultati trpeli. I pored toga se Viljareal nalazi na sedmom mestu, koje vodi u Ligu konferencije. Tri poraza u poslednje četiri utakmice izazvala su pad Žute podmorncie sa pete pozicije, ali i pružila šansu Selti iz Viga da se uključi u borbu za međunarodnu scenu. Sa druge strane, Valjadolid se bori za opstanak. Bez pobede je od početka marta, kada je na Zorilji srušen Hetafe (2:1). Ipak, i pored velike razlike u kvalitetu, Valjadolid ima čemu da se nada. Viljareal nije odneo tri boda sa Zorilje na poslednja tri gostovanja, ali je u prvom delu ove sezone rutinski izašao na kraj sa Valjadolidom na Madrigalu (2:0).

HERAKLES – FAJENORD (ČETVRTAK, 14.30), DVOJKA 2,05

Fajenord je sa dva vezana poraza i remijem pre toga propustio priliku da pretekne Vitese i ima sigurnu prohodnost u Ligu konferencije. Matematički je i dalje moguće da sustigne Vitese, ali je malo realno, pošto bi Vitese moro da izgubi obe utakmice do kraja, a Fajenord da ostvari dva trijumfa. Sve je izvesnije da će Fajenord u mini plej-of, u kojem će se odlučivati ko će ugledati svetla evropske pozornice na leto. Herakles se uključio u borbu za plej-of, koji može da donese izlazak u Evropu. Neporažen je na prethodne dve utakmice u Erediviziji, a do bodova je stigao protiv slabije rangiranih timova – Venla i Tventea. Za Fajenord duel sa Heraklesom dolazi posle poraza od Ajaksa, koji je uvek bolan. U prvom delu sezone Fajenord je slavio protiv Heraklesa sa 3:2, a tradicija je i te kako na njegovoj strani, pošto je neporažen na poslednjih 13 međusobnih susreta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara