AZIJA: Veliki kiksevi u Japanu, Silađi pogodio u Koreji

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.05.21. | 00:12

Loš posao Kavasakija i Nagoje

KAVASAKI – VEGALTA SENDEJ 2:2

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Malo ko je očekivao da će Kavasaki prosuti bodove na svom bunjištu. Posebno protiv ekipe koja je veliki kandidat za ispadanje. Veliki kiks napravili su domaći. Pre svega zbog činjenice da su kvalitet pretočili u vođstvo od 2:1 kada je pogodio Mitoma. Reč je o mladom Japancu koji se nalazi na meti brojnih evropskih klubova. Međutim, šok je usledio u petom minutu nadokande kada je Vegalta došla do izjednačenja.

NAGOJA – KAŠIMA 0:2

(Fudbal, Japan 1)

Još jedan neočekivan rezultat u Japanu. Ekipa u kojoj je nekada žario i palio Dragan Stojković Piksi doživela je bolno prizemljenje. Kašima je praktično rutinirala favorizovanog domaćina. Dovoljan je bio po gol u oba poluvremena. Propao vam je siguran fiks, ali je Nagoja i dalje sigurna na drugoj poziciji.

SUVON – ČEDŽU 3:2

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Strašan meč odigran je u Južnoj Koreji. Sve je mirisalo na veliko iznenađenje. Čedžu je imao dva gola prednosti, ali je Suvon uspeo da se izdigne i napravi preokret. U strelce je uspeo da se upiše i naš internacionalac Uroš Đerić. On je pogodio za izjednačenje u 58. minutu. Na kraju je četiri minuta pre kraja Suvon stigao do celog plena.

GANGVON – ULSAN 2:2

(Fudbal, Juža Koreja 1)

Ovde ste očekivali dvojku. Ulsan je trenutno na drugoj poziciji i živ je u šampionskoj trci. Ali pitao se nešto i Gangvon. I bivši napadač TSC-a Vladimir Silađi. On je pogodio sa kreča za vođstvo domaćina u 52. minutu. Favorizovani gost je uspeo da stigne do izjednačenja u zaustavnom vremenu. Slaba uteha za vas.


tagovi

Azijaklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara