Stadion Sarajeva (© Reuters)
Stadion Sarajeva (© Reuters)

Sarajevo smenilo Vinka Marinovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.05.21. | 19:13

Posledica očajnih rezultata u drugom delu sezone

Sarajevo je imalo veliku prednost na polusezoni, činilo se da će Bordo tim bez većih problema osvojiti još jednu titulu šampiona Bosne i Hercegovine. Međutim, očajni rezultati u drugom delu sezone doprineli su da banjalučki Borac tri kola pre kraja ima dva boda prednosti i pehar u rukama. Sarajevo je juče remiziralo sa Slobodom na Koševu, pa je rukovodstvo kluba odlučilo da smeni Vinka Marinovića, javljaju mediji iz glavnog grada Bosne.

Očekuje se uskoro i zvanična potvrda sa Koševa, a trenutno nije poznato ko će voditi tim u preostala tri kola. Sarajevo i dalje ima šansu da osvoji titulu, mada će Borac teško dozvoliti novi kiks. Prema pojedinim informacijama kormilo bi, bar do kraja sezone, trebalo da bude povereno dosadašnjem članu stručnog štaba Dženanu Uščupliću.

Izabrane vesti

Do kraja prvenstva Sarajevo igra protiv Mladosti, Radnika i Olimpika.

Pre Sarajeva Marinović je radio kao trener u Kozari, Kolubari, Borcu i Zrinjskom. Obavljao je i funkciju selektora mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine. Osvojio je titulu sa Sarajevom prethodne sezone, kada je prvenstvo prekinuto zbog pandemije virusa korona.

Krajem 2019. godine je potpisao trogodišnji ugovor sa Bordo timom.


tagovi

FK SarajevoVinko Marinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara