Novi Sad Vesti

Železnička stanica u Novom Sadu danima u mraku, karte se prodaju pod lampama i pišu ručno

zeleznicka stanica novi sad
Foto: Wikipedia

Glavna železnička stanica u Novom Sadu od 3. maja je u potpunom mraku, vozne karte prodaju se pod lampama, svi podaci se upisuju ručno, a vozovi dočekuju i otpremaju bez ikakvog svetla.

Na samoj stanici novinari portala 021 zatekli su radnike Elektrodistribucije, ali nisu imali dozvolu da pričaju sa medijima. Ipak, otkrili su da će za normalizaciju stanja biti potrebno još nekoliko dana.

Posebno je skandalozna činjenica da niko od nadležnih institucija nije obavestio javnost o novonastaloj situaciji na jedinoj novosadskoj železničkoj stanici.

U Elektrodistribuciji Srbije (EDS) su za 021.rs naveli da je 3. maja u 20:55 časova zbog kvara došlo do prekida u snabdevanju električnom energijom Železničke stanice, a havariju je izazvao požar u trafostanici koja je u sklopu stanice i vlasništvu Železnica Srbije.

“Radnici na šalteru karte prodaju uz lampe, otpravnici vozova šetaju sa lampama ili mobilnim telefonima. Scena je potpuno nestvarna. Najviše su zbunjeni oni koji ne putuju svaki dan. Deluje kao da ste u nekom horor filmu kada šetate praznim hodnicima u mraku”, ispričao je jedan od redovnih putnika.

Izvor: 021.rs

Bio je veliki graditelj Novog Sada, nisu ga voleli ni autonomaši ni velikosrbi, struka mu je uvek bila ispred politike

Čitajte Luftiku na Google vestima

207 Shares
207 Shares
Share via
Copy link