Lepota žene

Da li žene i dalje imaju poverenje u kozmetičke salone? VIDEO

I pored skandaloznih događaja poslednjih nedelja u kozmetičkim salonima, koja su vodila nestručna lica, žene i dalje idu na tretmane, ali - one proverene i one koje su opravdale u prošlosti njihovo poverenje.

Sreda, 12.05.2021.

13:59

Izvor: TV Prva

Da li žene i dalje imaju poverenje u kozmetičke salone? VIDEO
Foto:Printscreen TV Prva

Podeli:

Šta je potrebno da jedan kozmetičar poseduje, kako se gradi poverenje?

"Mislim da je jako važno da pri odabiru kozmetičkog salona, proverite recenzije i preporuke za određeni salon, da dođete na konsultacije. Pregledom kože se ustanovi koji je problem, na koji način treba da se uradi higijenski tretman", rekla je za "150 minuta" TV Prva vlasnica jednog kozmetičkog salona.

Invanzivne tretmane treba da rade lekari, kozmetički saloni u kojima ne rade medicinski stručnjaci treba da rade higijenski tretmani.

"Danas postoje obuke koje traju samo jedan dan, kratke obuke. Važno je da edukatori pogledaju kvalifikacije ljudi koji su došli na obuku. Osoba mora da bude kozmetolog ili kozmetičar, da završi obuke, ozbiljnije obuke, da bi mogli uopšte da se bave ovim poslom. I način polaganja je na viši nivo. Danas je sve spušteno na niži nivo, lakše se polaže, obuke su brze. To je osnovni problem", naglasila je sagovornica, vlasnica jednog kozmetičkog salona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare