Modni noviteti koji će se nositi ovog ljeta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.05.2021.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

S toplim danima stižu nam i nove kolekcije koji će u središte garderobe opet donijeti prozračne i lagane materijale u vidu neodoljivih modnih komada

Bez obzira što nam najava vremenske prognoze za nadolazeće dane možda ne ide na ruku, neminovno je kako nam je ljeto pred vratima i mjeseci koji dolaze nose pregršt toplih i sunčanih dana kojima se uvijek veselimo.

S toplim danima stižu nam i nove kolekcije koji će u središte garderobe opet donijeti prozračne i lagane materijale u vidu neodoljivih modnih komada. Jedna od tih je i nova Reserved Summer Lookbook kolekcija koja okuplja neodoljive ideje i odjevne favorite u pravu ljetnu modnu priču.

Prave ljetne temperature u garderobu će fokus vratiti na svjetlije nijanse koje su i ove sezone bez konkurencije. Uz dodatak pastelnih boja i nijansi roze i plave za dodatan chic izgled, ne izostaje ni igra žarkim bojama pa je tako narančasta zasjela na tron ove kolekcije u obliku neizostavnog ležernog odijela.

Reserved

Reserved

Komplet - sako i hlače, upravo u narančastoj boji odigrat će ključnu ulogu u našim ormarima i svakodnevnim kombinacijama. Odijelo iskoristivo za poslovnu, svečanu ili casual priliku, nosivo je i odvojeno pa tako sakoom možemo začiniti basic haljinu, traperice ili suknju. Jeans estetika se nastavlja i ljeti pa unutar kolekcije osim sjajnih modela traperica, nailazimo i na traper košulju i bermude koje možemo kombinirati u dnevnim i večernjim varijantama. U ljetnim se kolekcijama posebno veselimo zavodljivim detaljima, a Reserved je i ovoga puta bio spreman za poigravanje idejama na koje nas navode must have haljine s efektnim izrezima.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Osunčana koža i haljine s izrezima na predjelu trbuha i leđa bit će as u rukavu i za ljetnu zabavu i neopterećenu šetnju. Uz nove komade koje ćemo nositi od jutra do večeri, poseban focus kolekcije odnosi se i na modne dodatke bez kojih su ljetni dani nezamislivi – slamnate kape i šešire, sunčane naočale, torbice i sandale.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Bez obzira na trendove, šeširi su uvijek jednako poželjni jer osim što štite od sunca, idealan su izbor za dane na plaži i u gradu pa s njima možemo naglasiti ležeran stil i za tren u outfit unijeti pravu morsku atmosferu. Bež nijanse i slamnata tekstura bit će najtraženije i ove sezone uz neodoljivu crnu varijantu za elegantan touch.


VIŠE O TEMAMAReservedhaljine




Povezano