Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kraj klupske sezone za Ibrahimovića: Zlatan van terena do početka Evropskog prvenstva

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.05.21. | 12:46

Milan u preostala dva susreta bez iskusnog napadača

Povreda kolena koju je Zlatan Ibrahimović zadobio u duelu Milana i Juvenusa odvojiće napadača Rosonera od terena nekoliko nedelja, te je sezona u klupskom dresu za Šveđanina gotova, prenosi Gazeta.

Prema pisanju italijanskog lista iskusni golgeter je u susretu sa torinskim klubom zadobio povredu usled koje će gotovo izvesno propustiti preostala tri prvenstvena izazova Milana protiv Torina, Kaljarija i Atalante, a ovim povodom oglasio se i trener kluba sa San Sira Stefano Pioli.

Izabrane vesti

"Ibrahimović je doživeo lakše uganuće kolena i neće biti dostupan sutra i u nedelju protiv kaljarija. Tačan povratak na teren znaće se tokom iduće nedelje kada vuidimo kako teče oporavak", rekao je Pioli.

Prve procene su da bi 39-godišnji napadač trebalo da se vrati u stroj za četiri nedelje, što znači da će biti na raspolaganju selektoru Švedske za Evropsko prvenstvo koje počinje za mesec dana.

Premijerni izazov na kontinentalnoj smotri Ibrahimovića i saigrače očekuje 14. juna protiv Španije i pitanje je da li će centarfor do tada podići formu na željeni nivo, ali se očekuje da bude u potpunosti spreman za utakmice sa Poljskom i Slovačkom.

Milan je pobedom nad Juventusom 3:0 napravio značajan iskorak ka Ligi šampiona, međutim kartu za najsvetliju internacionalnu pozornicu će morati da overi u preostala tri susreta s obzirom na to da ima tri boda više od Stare dame.


tagovi

Zlatan IbrahimovićŠvedska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara