Najgolgeter Superlige napušta Surdulicu, smeši mu se MILIONSKI TRANSFER

Lokalne vesti - Sreda 12.05.2021 - 11:13

Najbolji strelac Superlige Srbije Milan Marakić napustiće Radnik iz Surdulice ovog leta, ali je i dalje nedoumica gde će nastaviti karijeru.

Potpisaće najverovatnije za inostrani klub FOTO: FK Radnik Potpisaće najverovatnije za inostrani klub FOTO: FK Radnik
To će, po svemu sudeći biti u inostranstvu, a najveći kandidat za dovođenje napadača Surduličana koji je ove sezone 25 puta tresao mreže svojih protivnika u domaćem prvenstvu jeste grčki Olimpijakos, pišu sportske.net.
 
Kako javlja grčka SDNA, klub iz Pireja je voljan da plati milion evra za Milana Makarića i time bi Radnik i po drugi put u tri letnja prelazna roka napravio milionski izlazni transfer.
 
Ne bi Makarić bio najskuplja prodaja ekipe koju sa klupe predvodi Slavoljub Đorđević, jer je 2019. godine Igor Zlatanović potpisao za španski Kasteljon u transferu vrednom 1.300.000 evra.
 
Podsećamo, Makarić je zimus bio nadomak prelaska u Pafos, čak je i otputovao na Kipar, ali je dogovor propao u poslednjem trenutku.
 
On će, kako stvari stoje, ostati najbolji strelac šampionata, s obzirom na to da ga prati Takuma Asano sa 18 golova, a poznato je da je Japanac napustio Partizan.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: