Dragan Bajić (©Starsport)
Dragan Bajić (©Starsport)

Ironični Bajić: Hvala na gostoprimstvu, Igokea u istoriji nije doživela ovakve uvrede

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.05.21. | 00:47

Trener Aleksandrovčana šokiran skandiranjem sa tribina dvorane Aleksandar Nikolić

Iako se sportski događaji u Srbiji, bar zvanično, i dalje odigravaju pred praznim tribinama, nekoliko stotina gledalaca imalo je privilegiju da prisustvuje odlučujućem meču polufinalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Igokee.

Umesto da to iskoriste za uživanje u utakmici, zbog vređanja sudija umalo su izbačeni iz hale.

Izabrane vesti

Pored arbitara, na repertoaru navijača bili su i gosti iz Aleksandrovca.

"Hvala ovom prilikom svim učesnicima ABA lige, rukovodstvu, svim klubovima, kolegama, uz teške okolnosti koje smo prošli sa Kovidom možemo da kažemo da je liga bila kvalitetna. Hvala domaćinu na gostoprimstvu koje smo doživeli. Mislim da Igokea kao klub i svi moji igrači i ja kao trener nismo doživeli ovakve uvrede kao večeras", ironičan je bio trener Igokee Dragan Bajić posle meča.

Što se tiče dešavanja na terenu, čestitao je crveno-belima pobedu.

"Problem je bila prva deonica u kojoj smo dozvolili rivalu da stigne do velike prednosti. Problem je bila i treća deonica u kojoj smo propustili priliku da uvedemo meč u još neizvesniju završnicu, a Zvezdu u veću nervozu. U poslednjem kvartalu smo se predali u samoj završnici", konstatovao je trener gostiju.

Zvezda će u finalu ponovo igrati protiv Budućnosti. U prva dva duela biće domaćin, 16. i 18. maja, a 22. igra se u Podgorici. Pobednik je tim koji prvi stigne do tri pobede.


tagovi

KK Crvena zvezdaDragan BajićIgokea

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara