Nova vest
Košarka

Utorak, 11.05.2021.

21:16

Radonjić: Razlika nije realna, Volden ne izgleda dobro

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan pobedom nad Igokeom u "majstorici" polufinala ABA lige i plasmanom u borbu za trofej.

Izvor: SS

Autor: SS

Radonjić: Razlika nije realna, Volden ne izgleda dobro
Foto: StarSport

On je posle meča istakao da krajnja razlika od 76:53 nije bila realna, jer je u poslednjoj deonici bilo čak 19:2.

"Krenuli smo dobro, igrali u oba pravca dobro. U drugoj četvrtini bilo je par grešaka, loših odluka... I dalje smo imali dobru prednost, ali bili smo opterećeni ličnim greškama, što je naravno projektovalo probleme u nastavku. Oni su kvalitetnom igrom stizali prednost, došli do prilike da utakmica izgleda kakva je bila. Dobrom odbranom smo pre svega uspeli da dođemo do koševa i na kraju i pobedili razlikom koja nije realna za meč", izjavio je on nakon meča.

Zvezda će u finalu igrati protiv Budućnosti iz Podgorice.

Prva utakmica finala je zakazana za 16. maj u Beogradu.

"U ovom trenutku je naravno fokus na to kako ćemo u narednim danima iskoristiti ovo vreme da eventualno oporavimo pre svega Voldena, koji je tokom drugog dela opet osetio bol koji je imao u zadnjih 10 dana. Ne izgleda dobro. Pričaćemo naravno o finalnoj seriji i mečevima koje igramo. Ostvarili smo ono što je trebalo, ušli smo u finale i okrećemo se razmišljanjima o našoj problematici, pa onda o ostalom", dodao je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve