Fudbalski klub iz danske predstavio novu CS:GO postavu

Izvor: RUR

Nakon što su se oprobali sa internacionalnim sastavom, Vikinzi iz Lingbija su se vratili korenima sa potpuno novom CS:GO postavom.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 11.05.2021.

15:41

Fudbalski klub iz danske predstavio novu CS:GO postavu

Dobro je poznato da mnogi svetski poznati klubovi, kao što su PSŽ, Mančester Siti, Schalke i mnogi drugi već godinama ulažu u esport, ali u poslednje vreme sve češće viđamo i znatno manje klubove kako uplivavaju u esport vode. Lingbi (Lyngby Vikings) je već neko vreme aktuelan u esportu, ali su sada odlučili da predstave potpuno novu postavu, koja će biti sastavljena od isključivo danskih igrača.

Organizacija je početkom godine zaposlila poznatog trenera Henrika “⁠FeTiSh⁠” Kristijansena kako bi sastavio novu petorku. Od tada je čak 10 različitih igrača predstavljalo Lingbi, da bi na kraju ipak doneli odluku da je bolje da se posvete razvoje domaće CS:GO scene.

Samim tim, ekipa se rastala od Anarkeza, FASHR-a i Hns-a, pa će u narednom periodu za Lingbi nastupati:
  • Rasmus “⁠raalz⁠” Steensborg
  • Thomas “⁠birdfromsky⁠” Due-Frederiksen
  • Marcus “⁠maNkz⁠” Kjeldsen
  • Jakob “⁠Daffu⁠” Schildt
  • Theis “⁠J3nsyy⁠” Jensen


FAREWELL😢
Today we say goodbye to our international players. We are forever grateful for the time we had and wish you all the best in the future @itsFASHR @anarkezCS @csgohns
We are sure that we will meet on the server very soon. 💙🙏💪 pic.twitter.com/v8oNfCorcR — Lyngby Vikings (@lyngbyvikings) May 9, 2021

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: