Najzanimljivija vest ove nedelje - Osvojite putovanje za dve osobe, bilo kada, bilo gde na svetu! 1Foto: Promo

U ponedeljak, 10 maja, kompanija Galenika je i zvanično predstavila novi vizuelni identitet, nove boje, misiju, viziju i vrednosti.

Nova, svežija i modernija Galenika ovaj divan događaj želi da proslavi sa svima vama i da vas pozove da učestvujete u njihovom nagradnom konkursu “Galenika Avantura” u kome su pripremili 400 poklona za učesnike i 1 glavnu nagradu – put za dvoje, bilo kada, bilo gde na svetu!

Ako poseduješ takmičarski duh, voliš kvizove i želiš da doživiš nezaboravnu avanturu, učestvuj u “Galenika Avantura” Lift Kviz specijalu u periodu od 15. do 23. maja.

Kako da učestvuješ:

1. Preuzmi mobilnu aplikaciju Lift Kviz;

2. Takmiči se u minimum jednom od pet kvizova koji se održavanju 15-17-19-21-23. maja u 20:30h putem mobilne aplikacije Lift Kviz.

Sve detalje i rang listu možete saznati na sajtu avantura.galenika.rs.

Mnogi poznati su već objavili učešće u kampanji kroz svoje naloge na društvenim mrežama. U kampanji učestvuju mlade pevačice Ksenija Grbušić, Angellina, kao i Zera, nova zvezda sa trenutno vodećom pesmom na YouTube trendingu „Da li si“. Uz njih, glumica Tijana Maksimović, poznata jutjuberka Ana Lazarević, glumac i radio voditelj Damir Jovanović, mnogi sportski i travel blogeri, voditelji, glumci, edukatori i mnogi drugi.

Šta čekate? Pakujte kofere! Vreme je za avanturu života!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari