Novosadska liga: Veternik, TSK i Slavija sigurni na gostovanjima

Utakmice 27. kola Novosadske lige, petog ranga domaćeg fudbala, donele su pobede timova iz vrha tabele.
Novosadska liga: Veternik, TSK i Slavija sigurni na gostovanjima
Foto: 021.rs
Prvoplasirani tim šampionata Veternik slavio je u Bukovcu, gde ih je dočekao Fruškogorski partizan. Veterničani su slavili sa 3:1.
 
Na ovoj utakmici dva gola je postigao Antonić, međutim jedan šut je završio u mreži protivnika, a drugi u sopstvenom golu. 
 
Veternik je došao do vođstva upravo zahvaljujući auto-golu Antonića, a na 3:0 su povisili Plećić i Turalo. Antonić se na neki način iskupio za auto-gol, pošto je u finišu utakmice zabio jedini gol za Fruškogorski partizan.
 
Novu pobedu upisao je TSK, koji je na gostovanju bio ubedljiv protiv Bačke 1923, savladavši je sa 4:0. Tim iz Đurđeva ne prikazuje najbolju igru ove sezone, pa je pobeda Temerinaca u ovom duelu bila očekivana.
 
TSK su do pobede vodili Tomić, Grgić, Nikolić i Milosavljević. Pobedom nad Bačkom, TSK je vezao šesti trijumf u nizu.
 
Trećeplasirana Slavija je u odličnoj formi, te je za vikend savladala ŽSK sa 2:0. Pobedu Salajčanima doneli su Glišić i Bogdanov. 
 
U ostalim utakmicama sastali su se: Omladinac - Jedinstvo 3:1, Futog - Susek 3:0, Bačka (B) - Titel 0:3, Tatra - Hajduk 2:0, Petrovaradin - Šajkaš 2:2, Fruškogorac - Sirig 1:0.
 
Kada je u pitanju stanje na tabeli, prvi je Veternik sa 69 bodova, a prati ga TSK sa pet poena manje. Slavija je, sa 51 bodom, daleko od dva tima iz vrha. 
 
Na dnu se nalaze Bačka (B), Titel, Susek i Hajduk. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.