(Reuters)
(Reuters)

I Lajović zaustavljen na startu mastersa u Rimu

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.05.21. | 11:24

Po brejk u oba seta bilo dovoljno Milmanu da se plasira u drugo kolo

Dušan Lajović nije uspeo da ponovi prošlogodišnji učinak na mastersu u Rimu, kada je stigao do trećem kola u kom ga je pobedio Rafael Nadal.

Kao Miomir Kecmanović dan ranije, Lajović je ove godine je zaustavljen već u prvom kolu, a od njega je bio bolji Australijanac Džon Milman (6:3, 6:4) koji će u 2.kolu igrati protiv pobednika duela Mateo Beretini - Nikoloz Basilašvili.

Izabrane vesti

Osmi gem je bio ključan u prvom setu. Australijanac je lako napravio brejk, sa samo jednim izgubljenim poenom, da bi nešto kasnije rutinski obavio pola posla. Slična slika je viđena i u nastavku. Australijanac je uspeo da materijalizuje tek treću brejk loptu u petom gemu drugog seta (3:2), da bi već u sledećem spasavao svoj servis.

Lajović nije imao koncentracije da uzvrati brejkom tada, kao ni kod 4:3 za Milmana na servis Australijanca.

Dugo ga je "lomio". Na kraju, i pored još jedne brejk lopte nije uspeo da ga slomi, pa je momak koga je Lajović pre tri godine u Istanbulu dobio lako (6:4, 6:2) stigao do 5:3.

Prepustio je Srbinu lako deveti gem, da bi u sledećem stigao do 40:0 i tri meč lopte posle sat i 25 minuta. Realizovao je već prvu...


tagovi

Dušan LajovićMasters RimDžon Milman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara