');
Najnovije vesti
Blic Zabava

SVI DETALJI RAZVODA IVANE I ŠA! Reper hoće da podeli imovinu sa njom, a ona želi SAMO JEDNU STVAR, i to što pre

Nakon što je u rijalitiju "Zadruga" Nenad Aleksić Ša prevario svoju suprugu Ivanu sa Tarom Simov, njih dvoje su rešili da na svoj sedmogodišnji brak stave tačku. Blizak prijatelj Aleksićevih sada je otkrio da će supružnici izbeći sud i mukotrpna ročišta, te da će se sporazumno razići.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Tara, Nenad i Ivana Foto: Instagram, Youtube / RAS kombo
Tara, Nenad i Ivana
Nenad Aleksić Ša
Foto: A.I. / RAS Srbija
Nenad Aleksić Ša

- Ivana nije tražila ništa, sem da što pre izađe iz tog braka u kojem je bila osramoćena kao žena. Budući da nisu imali dece, samo je želela da se razvedu što pre i da vrati devojačko prezime - ispričao je izvor blizak ovoj porodici za "Alo".

Kako je rekao, Nenadova je odluka bila da sa njom podeli svu imovinu stečenu u toj zajednici.

Pročitajte još

- Nenad je naveo da želi da sa Ivanom podeli sve ono što ima, a tu spadaju stan i dva lokala na Novom Beogradu, od čega se u jednom trenutno nalazi salon lepote koji Aleksićeva vodi. Najverovatnije će upravo njega ostaviti njoj - ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao:

- Oboje ih poznajem godinama, istina Ša više ne mogu da prepoznam, izgubio se u "Zadruzi". Ipak, ova njegova odluka da sa Ikom podeli sve što ima ljudska je i ispravna. Kad ju je već povredio i ostavio, bar da ne bude na ulici.

Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić
Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić

Ivana Aleksić za sada nije želela da govori o ovoj temi.

VIDEO: Nenad Aleksić Ša urla na Taru Simov