Rade Šerbedžija snima seriju sa Garijem Oldmanom, glumiće dvostrukog špijuna

Rade Šerbedžija uskoro će u Londonu početi snimanje serije za Apple TV+ u kojoj će glavnu ulogu imati Gari Oldman.
Rade Šerbedžija snima seriju sa Garijem Oldmanom, glumiće dvostrukog špijuna
Foto: Youtube screenshot (N1)
Za Novu.rs 74-godišnji glumac otkrio je kako se radi o seriji "Slow Horses" (radnog naslova Embankment), adaptaciji špijunskih romana Mika Herona.
 
"Ja sam pročitao scenario za četiri epizode u kojima glumim. To je fantastično! Gari Oldman igra glavnu ulogu, a ja imam sve scene s njim. Igram dvostrukog špijuna za kojeg su mislili da je jedno, a onda se ispostavilo da je bio nešto drugo, toliko je bio vešt", kazao je Šerbedžija.
 
Snimanje je počelo u Engleskoj krajem prošle godine, a "Daily Mail" je u februaru objavio i prve fotografije sa seta. Serija će imati 12 epizoda, ali nije poznato da li je reč o jednoj ili dve sezone.
  • Ljubiša Ristić

    17.05.2021 23:48
    Šteta
    Na žalost, samo patetika i šmira od nekad sjajnog glumca
  • BoeserWolf

    12.05.2021 01:16
    Kad prica engleski kao tarzan, samo dvostruke ruse i moze da glumi
  • /

    11.05.2021 10:58
    /
    mora porez da se plati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.