Foto: Reuters
Foto: Reuters

AZIJA: Peking i Baridara se pokazali kao sigurice

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.05.21. | 23:24

Pogledajte neke od utakmica odigranih na azijskom kontinentu

HEBEJ – ŠANGAJ ŠENHUA 1:1 (1:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Kina 1)

Odlično je počeo Hebej ovu utakmicu, došao do gola već u petom minutu meča kada je precizan bio Hu Rentian. Šangaj je ubrzo morao da zameni povređenog Ksinlija Penga, ali je na samom kraju meča uspeo da izvuče remi. I to u neverovatnom 99. minutu, a strelac je bio Poljak Mirzejevski. Upornost se isplati.

SIČUAN – KSINĐANG 2:1 (1:1)

(Fudbal, Kina 2)

Sičuan je došao do trijumfa na ovoj utakmici sa dva gola Nemanje Vidića. Srpski fudbaler se odlično pokazao i golovima u 27. i 72. minutu odveo je domaći sastav do trijumfa. Uspeo je Ksinđang da postigne počasni pogodak u 33. minutu preko Mirzaekbera, ali Sičuan je upisao tri boda.

BRADERS JUNION – BARIDARA 0:3 (0:1)

(Fudbal, Bangladeš 1)

Već od 14. minuta moglo je da se nasluti da će Baridara doći do tri boda, kada je Kahraba postigao pogodak i sa njim se otišlo na pauzu. U nastavku je isti fudbaler podigao rezultat na 2:0 golom u 63. minutu, da bi Bisvas u 78. postavio konačan rezultat. Odličnu utakmicu odigrao je Reza koji je upisao tri asistencije.

VUHAN – PEKING GUAN 0:2 (0:1)

(Fudbal, Kina 1)

Odlično je odigrao tim koji sa klupe predvodi Slaven Bilić. I važno je bilo za Peking da je krenuo dobro i to golom u petom minutu utakmice preko Sedrika Bakambua koji je pogodio iz penala. Kako je Peking krenuo prvo, tako je nastavio u drugom i u 46. minutu povećao na 2:0, a opet je Bakambu bio strelac.

KIČI – SAUTERN DISTRIKT 4:1 (3:1)

(Fudbal, Hongkong 1)

Nastavlja Dejan Damjanović redovno da trese mreže igrajući za Kiči. Na utakmici protiv Sautern Distrikta postigao je dva gola. Prvo je pogodio u 19, pa onda u 36. minutu i tako pogurao svoj tim do pobede. Maronesi je postigao prvi gol za Kiči u 8, a Gavilan poslednji u 66. minutu.

AL RAMTA – AL HUSEIN 5:1 (2:1)

(Fudbal, Jordan 1)

Ubedljiva pobeda Al Ramte od 5:1. Domaćin je poveo u 16. minutu preko Tijabata, da bi Otman digao na 2:0 u 18. Do kraja poluvremena je posle autogola Al Husein smanjio rezultat, da bi u nastavku domaćin dao još tri gola. Redom su precizni bili Osman, Kair i Dardur, tako da je Ramta petardom ubedljivo došla do bodova.


tagovi

sportsko klađenjeAzija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara