KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Vukojevićeva najpreciznija u trećem kolu Kupa SSS

Treće kolo Kupa Streljačkog saveza Srbije malokalibarskim oružjem, koje je minulog vikenda održano u Novom Sadu, proteklo je u znaku Teodore Vukojević, kojoj su pripale obe zlatne medalje u žesnkom trostavu.

Foto: Streljački savez Srbije

Mlada uzdanica kragujevačkog Čika Mate i reprezentativka Srbije je svoj trijumf u konkurenciji seniorki najavila odličnim rezultatom u kvalifikacijama (1 173 kruga), da bi u finalu „ubila“ 460,1 krug, što joj je bilo dovoljno za prvo mesto i zlatnu medalju. Iza Vukojevićeve završile su Sanja Kolarević i Marija Vukašinović, članice Novog Sada 1790.

Drugo zlato mlada Kragujevčanka „iskovala“ je u konkurenciji juniorki, gde je trijumfovala ispred Emilije Ponjavić (Dragan Jevtić Škepo) i Aleksandre Havran (Jedinstvo).

Interesantno je napomenuti da je Vukojevićeva slavila u sva tri kola Kupa SSS kod juniorki, dok je u seniorskoj konkurenciji ostvarila dve pobede.

Zapažen nastup u Novom Sadu imao je i Teodorin klupski kolega Marko Ivanović, koji je osvojio zlato u trostavu kod juniora, dok se u seniorskoj konkurenciji morao zadovoljiti srebrom, budući da je uspešniji od njega bio Milenko Sebić. Treće mesto i bronzanu medalju u ovoj disciplini osvojio je još jedan član kragujevačkog kluba Stevan Jovanović.

Trećim kolom završene su kvalifikacije za finale Kupa, koje će biti održano 5. i 6. juna. Na finalu Kupa u svakoj disciplini učestvovaće po deset najboljih strelaca iz kvalifikacionog dela takmičenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!