0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

NAJBOLJI STRELAC SUPERLIGE PRED TRANSFEROM KARIJERE: Makarić blizu evropskog velikana!

Objavljeno: 10.05.21 u 13:48

Imao bi društvo tamo.

Milan Makarić definitivno igra sezonu karijere. Napadač Radnika iz Surdulice je sa 25 golova ubedljivo najbolji strelac Superlige, pa je samim tim privukao pažnju mnogobrojnih klubova.

Kako piše grčki SDNA, jedan on njih je i Olimpijakos. Oni su spremni da daju oko milion evra za srpskog napadača. Naredne sezone u grčkom klubu će se naći i Svetozar Marković.

FOTO: FK Radnik Surdulica

Podsetimo, Makarić je tokom zimskog prelaznog roka bio vrlo blizu da obuče dres Pafosa. Tada je naveo da transfer nije realizovan jer je treća strana podbacila.

Sa ekipom Pafosa je sve bilo dogovoreno! Došao sam na Kipar pravo sa reprezentativne turneje. Radnik je pristao, ja sam prihvatio uslove, treća strana je podbacila. Na kraju, transfer nije realizovan, rekao je Makarić za HotSport.

Ova dva kluba nisu jedina koja su izrazila interesovanje za njega. Pre reprezentativne turneje, želju da ga dovedu pokazali su i klubovi iz MLS lige, ali nisu poslali konkretnu ponudu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter