Fudbal

Najveće kvote u Mozzartu: Porto 1,37, Kopenhagen 1,80, Empoli 2,35

Najveće kvote u Mozzartu: Porto 1,37, Kopenhagen 1,80, Empoli 2,35
Foto: N.N. | Najveće kvote u Mozzartu: Porto 1,37, Kopenhagen 1,80, Empoli 2,35

Nećete naći veće nigdje na planeti"

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart je iz ponude ovog ponedjeljka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru portugalske Primeire, danske Superlige i Serije B, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

PORTO - FARENSE (PONEDJELJAK, 21.15), KEC 1,37

Farenseu gori pod nogama i u posljednje tri runde očekuje ga grčevita borba za opstanak, a za to vrijeme Porto mora da slavi i nada se potajnom kiksu Sportinga kako bi zadržao minimalne šanse za krađu titule. Tim sa Dragaa je apsolutni favorit protiv tima koji je pobjeđivao pet puta zaredom uz samo jedan primljen gol. Davljenik ima pakleno težak zadatak protiv velikana i najkvalitetnijeg napada Primeire koji postiže u prosjeku dva gola po utakmici. Zmajevi već 27 uzastopnih mečeva ne znaju za poraz, ali bi im remi naravno bio jednak neuspjehu tako da se od Taremija, Oliveire i saigrača očekuje ozbiljna ofanziva.

NORDSJELAND - KOPENHAGEN (PONEDJELJAK, 19.00), DVOJKA 1,80

Titula je osam bodova daleko, ali pred velikanom iz prijestonice su još četiri bitna koraka i mogućnost da se za početak domogne mjesta koje garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona. Motiva ima i Nordsjeland koji će pokušati da se u finišu sezone izbori za mjesto u Ligi konferencija, ali mora se priznati da mu posljednjih nedjelja u odbrani duva ozbiljna promaja – primio je osam golova na minule tri utakmice, dvije izgubio i jednom slavio. Osam utakmica u nizu fudbaleri Kopenhagena nisu izgubili od Nordsjelanda uz šest pobjeda i dva remija, a upravo je njihov posljednji međusobni susret završen bez pobjednika (2:2). Zanimljivo, čak pet puta u posljednjih devet međusobnih duela padalo je bar četiri gola.

EMPOLI – LEĆE  (PONEDJELJAK, 14.00), KEC 2,35

Pred Empolijem je revijalan meč, budući da je siguran putnik u Seriju A, dok će Leće  igrati plej-of od polufinala i tu je situacija potpuno jasna. Reč je o okršaju dva najuboljitija napada drugog ranga italijanskog fudbala – ekipa sa stadiona Karlo Kastelani ima 66 pogodaka na 37 utakmica, gostujući sastav jedan više. Azuri su jedini tim koji ove sezone nije izgubio na svom terenu sa deset pobjeda i osam remija i bez obzira na odsustvo takmičarskog značaja utakmice, sigurno neće željeti da pokvare taj skor. Prvi okršaj ove sezone donio je remi 2:2 u meču u kojem je Empoli već bio viđen kao pobjednik. Međutim, ekipa Lećea se vratila i golovima u 78. i 90. minutu iskamčila bod.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije