Region

Svet

Rada Manojlović i Milica Pavlović godinama u nekoj vrsti sukoba!

Pevačice Rada Manojlović i Milica Pavlović godinama u nekoj vrsti sukoba! Ne simpatišu se i moglo bi se reći izbegavaju. Konačno je otkriveno i zbog čega vlada negativna atmosfera između njih dve. 

Rada Manojlović i Milica Pavlović godinama u nekoj vrsti sukoba! Screenshoot/Instagram





Rada Manojlović je navodno prva potkačila koleginicu Milicu Pavlović.


- Svi su mislili da je Milica iz čista mira prozvala Radu kada je rekla da može da spava u range-roveru jer nije kupila stan posle toliko godina karijere i tada su je mnogi osudili- rekao je izvor za Scandal i dodao da je zapravo Milica ta kojoj je zasmetalo poređenje sa starletom.

- Međutim, ipak je Rada ta koja je navela Milicu da je javno pecka i provocira. Na jednoj od Zadrugovizija pre nekoliko godina Sanja Stanković pevala je pesmu "Baja papaja" koju izvodi Milica, i Rada je tada rekla da je to prosta pesma i da nije teška niti komplikovana, te da je Sanja to odlično otpevala, identično kao MIlica. Milici he to zasmetalo jer je ipak priznata pevačica, a Sanja je samo starleta iz rijalitija.

Na tadašnjoj Zadrugoviziji, Rada Manojlović je ovako prokomentarisala pevanje rijaliti starlete.


- Ajde sad da se ne lažemo- u pesmi Baja Papaja zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linja da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba. Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila- dobar kombinezon, šareni, medved... Potrudila se da skine spot Baja Papaja, mislila sam na to- pravdala se tada Rada kada je shvatila da je možda preterala i da će se njena koleginica uvrediti.

 

Ovo je bivši verenik Tare Simov! Stefan na koga je Ša ljubomoran!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>